Рогізненський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

Україна, Львівська область, Яворівський район, с.Рогізно, вул. Зелена, 283

Школа ввічливих, розумних, креативних учнів та сучасних, харезматичних, справедливих вчителів.

Меню сайту


Наші Друзі!!!

Яворівська міська рада

Яворівський ЦПРПП

Сайти шкіл

Яворівська РР

Львівська обласна державна адміністрація

Відділ освіти Яворівської РДА

Львівський обласний інститут післядипломної освіти

МОН України

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

ТЕЛЕФОНИ ДОВІРИ

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Статистика

  • Сегодня были

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Комментарии: 3
Форум: 191/217
Фото: 79
Новости: 208
Гостевая книга: 7

Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 09:06

Головна » Архів матеріалів

Погоджено                                                                           Затверджую                                         Начальник Яворівського районного                                  Директор

управління  Головного управління                                    Рогізненського НВК                                               

Держпродспоживслужби у Львівській області                 «ЗОШ І-ІІІ ст..-ДНЗ»

 

_______________Бундз Ю.С.                                               _________Рибак Г.М. 

                                        

 

 

                                  Режим та умови навчання

                      Рогізненського НВК  «ЗОШ І-ПІ ст. –ДНЗ»

                                           на 2019-2020  н.р.

  1. Режим роботи школи: 5 - денний навчальний тиждень.
  2. Змінність навчання: однозмінне.
  3. Наповнювальність класів:  1 клас- 15 учнів, 2 клас -18 учнів, 3 клас – 7 учнів, 4 клас - 27 учнів, 5 клас - 17 учнів, 6 клас – 18 учнів, 7 клас - 18 учнів, 8 клас - 17 учнів, 9 клас – 18 учнів, 10 клас-22 учнів, 11 клас – 17 учнів.
  4. Навантаження на учня: 1 клас -20 годин, 2 клас - 22 години, 3 клас -23 години, 4 клас - 23 години, 5 клас - 28 годин, 6 клас - 31 година, 7 клас – 32 години, 8 клас - 33 години, 9 клас - 33 годин, 10 клас - 33 години, 11 клас - 33 години.
  5. Початок занять - 9 година.
  6. ... Читати далі »
Переглядів: 126 | Додав: 666Andrey666 | Дата: 12.05.2020

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

08.05.2019  № 621

 

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
29 травня 2019 р.
за № 555/33526

Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 14 липня 2015 року № 762

Відповідно до частини третьої статті 34 Закону України «Про загальну середню освіту», на виконання абзацу сьомого підпункту 2 пункту 6 розділу ХII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про освіту» та з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до законодавства НАКАЗУЮ:

1. У заголовку та пункті 1 наказу Міністерства освіти і науки України від 14 липня 2015 року № 762 «Про затвердження Порядку переведення учнів (вихованців) загальноосвітнього навчального закладу до наступного класу», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 липня 2015 року за № 924/27369, слова «загальноосвітнього навчального закладу» замінити словами «закладу загальної середньої освіти».

2. Унести зміни до Порядку переведення учнів (вихованців) загальноосвітнього навчального закладу до наступного класу, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 14 липня 2015 року № 762, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 липня 2015 року за № 924/27369, виклавши його в новій редакції, що додається.

3. Директорату дошкільної та шкільної освіти (Осмоловський А.О.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України у встановленому законодавством порядку.

4. Департаменту забезпечення документообігу, контролю та інформаційних технологій (Єрко І.А.) в установленому порядку зробити відмітку у справах архіву.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Карандія В.А.

Міністр

Л.М. Гриневич

ПОГОДЖЕНО:

Уповноважений Верховної Ради України
з прав людини




Л. Денісова

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства освіти
і науки України
14 липня 2015 року № 762
(у редакції наказу Міністерства
освіти і науки України
від 08 травня 2019 року № 621)

 

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
29 травня 2019 р.
за № 555/33526

ПОРЯДОК
переведення учнів (вихованців) закладу  загальної середньої освіти до наступного класу

1. Цей Порядок встановлює умови та процедуру переведення учнів (вихованців) закладу загальної середньої освіти до наступного класу.

2. Переведення учнів (вихованців) закладу загальної середньої освіти (крім перших та других класів) до наступного класу здійснюється на підставі результатів підсумкового (семестрового та річного) оцінювання учнів (вихованців) та/або їх державної підсумкової атестації (для учнів четвертих і дев’ятих класів) згідно з рішенням педагогічної ради закладу загальної середньої освіти, що упродовж п’яти робочих днів з дати прийняття має бути оприлюднене на його інформаційному стенді.

Учні (вихованці) першого або другого класу можуть бути не переведені до наступного класу та залишені для повторного здобуття загальної середньої освіти у тому самому класі на підставі письмового звернення до закладу загальної середньої освіти одного з їх батьків чи інших законних представників, але не більше одного разу упродовж здобуття учнем (вихованцем) початкової освіти.

Річне оцінювання здійснюється за результатами семестрового оцінювання, що проводиться у межах часу, визначеного навчальним планом закладу загальної середньої освіти. Річне оцінювання здійснюється не пізніше 6 робочих днів після завершення II семестру. Під час проведення річного оцінювання результати державної підсумкової атестації учня (вихованця) не враховуються. У випадках, пов’язаних з вибуттям учня (вихованця) із закладу загальної середньої освіти (виїзд за кордон тощо), дозволяється проводити семестрове та річне оцінювання достроково, у тому числі в екстернатній формі здобуття загальної середньої освіти.

3. Під час переведення до наступного класу або вибуття із закладу загальної середньої освіти учням (вихованцям), яких було зараховано до першого класу у 2018 році та наступних роках, видається свідоцтво досягнень. Свідоцтво досягнень надається одному з батьків, іншому законному представникові учня (вихованця) не пізніше 01 липня, а копія зберігається в його особовій справі.

Під час переведення до наступного класу або вибуття із закладу загальної середньої освіти учням (вихованцям), яких було зараховано до першого класу до 2018 року, видається табель навчальних досягнень, у якому має бути відображено результати їх підсумкового оцінювання.

4. Учні (вихованці) 3–8 класів, які за результатами річного оцінювання здобули початковий рівень результатів навчання (1, 2, 3 бали) у вивченні одного з предметів (українська мова, математика, алгебра, геометрія), а учні (вихованці) класів з навчанням мовами корінних народів чи національних меншин - також і з мови навчання, згідно з рішенням педагогічної ради відповідного закладу загальної середньої освіти та одного із батьків або інших законних представників можуть бути:

1) переведені до наступного класу для продовження здобуття загальної середньої освіти за індивідуальним навчальним планом (з предметів, за якими було виявлено початковий рівень результатів навчання), що затверджує керівник закладу загальної середньої освіти;

2) залишені для повторного здобуття загальної середньої освіти у тому самому класі цього закладу загальної середньої освіти (не більше одного разу упродовж здобуття учнем (вихованцем) початкової чи базової середньої освіти).

5. Учні (вихованці) дев’ятих класів, які завершили здобуття базової середньої освіти, можуть бути переведені:

1) до десятого класу без поглибленого вивчення окремих предметів цього самого закладу загальної середньої освіти відповідно до пункту 2 цього Порядку (за власною заявою (у разі досягнення повноліття) чи заявою одного з батьків, інших законних представників);

2) до десятого класу з поглибленим вивченням окремих предметів цього самого закладу загальної середньої освіти за результатами конкурсу (за умови його проведення), що проводиться відповідно до пунктів 3–16 глави 4 розділу II Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2018 року № 367, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 травня 2018 року за № 564/32016.

Учні (вихованці), які за результатами конкурсу не переводяться до десятого класу з поглибленим вивченням окремих предметів, за власною заявою (у разі досягнення повноліття) чи заявою одного з батьків, інших законних представників переводяться до десятого класу без поглибленого вивчення окремих предметів відповідно до пункту 2 цього Порядку або випускаються із закладу загальної середньої освіти відповідно до наказу його керівника і можуть продовжити здобувати загальну середню освіту в інших закладах системи загальної середньої освіти.

Учні (вихованці) дев’ятих класів, які завершили здобуття базової середньої освіти (незалежно ... Читати далі »

Переглядів: 166 | Додав: 666Andrey666 | Дата: 12.05.2020

Свято Нового 2020 року.

Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні Рогізненського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ»  з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою та казковими героями.Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні Рогізненського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ»  з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою та казковими героями.

Переглядів: 183 | Додав: Тетяна_Володимирівна | Дата: 27.12.2019

Вітаємо призера ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії  2019-2020 н.р.

2 місце  -Линда Єлизавета учениця 10 класу

Переглядів: 205 | Додав: Тетяна_Володимирівна | Дата: 28.11.2019

Вітаємо призера ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови  

3 місце - Літус Віталій  учень 8 класу

 

Переглядів: 185 | Додав: Тетяна_Володимирівна | Дата: 28.11.2019

Вітаємо призерів ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій 2019-2020 н.р.

2 місце - Василець Вікторія учениця 11 класу 

2 місце - Барабах Тарас учень 9 класу

3 місце - Гоза Оксана учениця 9 класу

3 місце - Сеймівська Анастасія учениця 8 класу

Переглядів: 192 | Додав: Тетяна_Володимирівна | Дата: 28.11.2019

Конкурс "Кенгуру"

Переглядів: 189 | Додав: Тетяна_Володимирівна | Дата: 01.04.2019

21 березня було проведено свято Весни у 2 класі Рогізненської школи. У святі також брали участь учні 6 класу і мама, Савенкова Марія, яка благословляла дітей на зустріч весни. А ще роздавала власноруч виготовлене печиво у вигляді жайворонків, яке символізує прихід весни. Свято підготувала вчитель початкових класів Філь Неля Іванівна

 

Переглядів: 374 | Додав: Тетяна_Володимирівна | Дата: 25.03.2019

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 20 21 »
created in 2024 © by !666Andrey666!